Los Angeles – se kjendisbyen fra leiebil

Det har blitt mer og mer vanlig å feriere i utlandet med leiebiler. I Los Angeles kan du enkelt komme deg fram til de ulike stedene med leiebil. Los Angeles er stort nok til å gi deg mange gode opplevelser. Så hvorfor ikke gjøre reisen mer personlig, ved å få best utbytte av ferien med å ta ting etter eget behov? Det finnes flere selskaper på nettet, som tilbyr leiebiler i Los Angeles. Gjennom denne artikkelen, kan du få noen gode tips til akkurat dette.

Bilutleie Los Angeles flyplass

Det er flere muligheter for å finne leiebiler for turen din, i LA. Et alternativ blir å sjekke nettsteder som rentalcars.com, som tilbyr rimelige leiebiler. Her kan du enkelt finne leiebiler for over 60,000 utleiestasjoner over hele verden. Du finner de store utleie-selskapene som Alamo, Avis, Budget, Dollar og Hertz. På egenhånd kan du sammenligne prisene, for å finne de billigste leiebil i Los Angeles LAX. Dette er da ut fra en ubegrenset kjørelengde, med nødvendige avgifter inkludert i prisen.

Inne på LAX flyplass finner du fram til flere fasiliteter som kan være godt for deg som reisende. Dette inkluderer blant annet bilutleie, turistinformasjon og butikker. Her kan du også ta ut penger, som trengs for turen. LAX i California regnes blant annet som den travleste flyplassen. Det er da snakk om flyfrakt, passasjertrafikk og flyoperasjoner. På leiebil.no kan du enkelt søke etter bilutleie. Her legger du enkelt inn søket etter når kjøretøyet skal hentes og når det skal returneres.

  • Los Angeles LAX med størst flytrafikk i California
  • Flere store bilutleieselskaper

Folkerik by

Los Angeles er også kjent som englenes by. Her møter du amerikas mest folkerike by. Noe av gledene denne byen har å tilby er å kunne få oppleve ekte amerikansk drive-in kino. Mission Tiki Drive-in er hvor du får nyte en god film fra leiebilen. Sunset Boulevard er en annen attraktiv destinasjon, som er den mest ikoniske gaten i hele USA. Den er hele 33 km og strekker seg helt til Stillehavet. Det er på denne strekningen du kan se de mest berømte plassene fra.

Du kan forvente en flott utsikt mot Hollywood-skiltet, Bel Air og Beverly Hills. På Sunset Boulevard kan du nyte tropiske drinker i baren Tiki-Ti. De skal ha servert drinker i over 50 år, så det vil nok smake! For den som setter pris på skjønnhet, kan en tur til West Hollywood friske deg opp. Noe annet som er verdt å sjekke ut, er Hollywood Yoga&Fitness for å strekke på deg etter frisørtimen. Videre kan du besøke Hollywood Walk of Fame, og kanskje møte idolet ditt.

Shopping og opplevelser i Hollywood

Like ved Venice Beach ligger Abbot Kinney. Her finner du fram til de mest stilige gatehjørnene i Los Angeles. Alt fra hippe-butikker, gallerier, barer og restauranter kan friste. Kortere sagt kan du nyte det meste i Abbot Kinney. Beverly Center, The Groove eller Hollywood & Highland Center kan friste den moteriktige. Utenom å nyte sommerværet, kan en dagstur til Disneyland i Anaheim by på enda en uforglemmelig opplevelse. Her kan du og familien få seile med piratene eller møte på noen vakre Disney-prinsesser.

Det beste med å være i Hollywood er å kunne utforske Universal Studios Hollywood. Filmstudioet byr også på en vakker fornøyelsespark i Studio City. For den som ønsker å dra på en ferie for å oppleve mest mulig, så vil Los Angeles være midt i blinken. Det finnes dessuten en rekke flotte overnattingssteder ved kysten i Los Angeles som er verdt å sjekke ut. Det er mulig å bo på luksushotell eller på hoteller i Santa Monica for den som liker å bade.

  • Opplev shoppingturer i Hollywood
  • Opplev Disneyland og Universal Studios

Opplev amerikanske og internasjonale matretter

Det å spise i Los Angeles er kanskje ikke alltid et enkelt valg, da det er tonnevis av plasser å spise. Det er en befolkning på omtrent 3,8 millioner fra flere verdensdeler. Bare dette sier at det er et bredere utvalg av spisesteder. Områder som kan friste er både Chinatown, Teherangeles, Thai Town, Little Ethiopia og ikke minst Little India. Flerkulturelle smaker kan garanteres! Det finnes også flere spisesteder i Abbot Kinney Boulevard. Her kan du oppleve fransk-californiske matretter i ypperste kvalitet.

Når man først er i Amerika, burde man prøve det som er ekte amerikansk BBQ. Den amerikanske grillmaten kan by på litt av en smaksbombe for den sultne magen. Spisesteder som Gus’s Barbecue eller Tlaplazola Grill kan derfor friste. The Grill på Hollywood & Highlander Center kan friste med enda flere amerikanske retter i ganske store porsjoner. Det er ingen nyheter at amerikanerne er vande med tyngre retter. Et must er å besøke Hard Rock Cafe, som det finnes flere av i hele USA.

  • God og ekte amerikansk grillmat i flere prisklasser
  • Flere internasjonale spisesteder

Noe godt i glasset

Spin the Bottle Wine Studio er en koselig vinbar som byr på masse godt i glasset. Her skal det være et godt utvalg av vin og prosecco med gode anmeldelser inne på TripAdvisor. Her møter du informative ansatte og mennesker med peiling på vinsmaking. Dette kan være en fin opplevelse for voksne med vin, sosiale sammenkomster og fingermat. Et annet alternativ er Pour Haus Wine Bar, som er en lunefull vinbar med masse stemning. Dette er bare en liten pekefinger på hva som tilbys.

Det er nok av steder å ta seg en kopp kaffe eller te. For ikke å nevne verdenskjente Starbucks, som det finnes flere av i LA. Etter en heftig shoppingtur kan Nespresso Flagship Boutique friste med både kaffe og deilige bakster. Lokalet er ganske så stilrent og moderne for å kunne ta seg en kaffe. Alt i alt er det nok av gleder å finne seg i Los Angeles. Englenes byr på god mat, drikke og ikke minst uforglemmelige opplevelser for enhver.

Close